ENOTURISME

L’Empordà, enclavament estratègic i amb una cultura gastronòmica reconeguda i prestigiada internacionalment, ofereix una terra afable i particular, ubicada de manera privilegiada per a l’elaboració de vins de qualitat.

A Palamós tres cellers de la Denominació d’Origen Empordà ofereixen la possibilitat de conèixer les seves instal·lacions i degustar alguns dels millors vins de la contrada.

FINCA BELL-LLOC

Camí de Bell-lloc s/n
17230 Palamós, Girona.
http://www.fincabell-lloc.com
info@fincabell-lloc.com
Tel.: +34 97 231 62 03
Tel.: +34 628 50 73 67
Activitats:
– Visita al celler
– Tast de vins i olis

La Finca Bell-lloc està situada en un l’entorn privilegiat de la zona natural protegida de les Gavarres, a la Costa Brava.
Només per l’espectacularitat del projecte arquitectònic, el Celler ja mereix una visita. Però a més ofereix l’al·licient de gaudir d’un tast guiat pels experts enòlegs que l’ajudaran a apreciar al màxim les virtuts i característiques dels seus vins. També és possible acompanyar el tast amb uns platets o un pica- pica o si ho prefereixen amb un complet esmorzar al Mas a base de productes naturals i ecològics de la pròpia finca.

MAS CAN PAGÈS

Camí de Bell-lloc s/n
17230 Palamós, Girona.
http://www.mascanpages.com
info@mascanpages.com
Tel.: +34 97 231 91 38
Tel.: +34 639 42 67 53
Activitats:
– Visita al celler (2015)

Aquesta finca amb oliveres i 3,2 hectàrees de vinya està situada a tocar del parc natural de les Gavarres, a 2 km de les fantàstiques platges de la Costa Brava. El Baix Empordà i la seva espectacular natura és una zona en la que es produeixen molts vins d’alta qualitat. El clima i el sòl son ideals. La finca es troba en l’antic llit d’un riu d’un milió d’anys, on sota una capa de terra d’un metre de gruix no hi ha res més que pedres. Aquestes condicions son ideals pel drenatge i la producció de raïms. La finca disposa de 3, 2 hectàrees de vinya nova en 4 parcel•les diferents. El febrer de 2013 es van plantar un total de 8.200 ceps. És important que el primer any els ceps es desenvolupin correctament, nomes creixen 70 cm. L’objectiu és fer la primera collita el 2015 i poder fer el seu vi del seu propi raïm. Per la producció del vi van decidir construir un celler-cava d’última generació, el qual es posarà en funcionament l’estiu de 2015. A part de la vinya la finca també té unes 100 oliveres.

CELLER CAN SAIS

Paraje Raval de Dalt, 10,
17253 Vall-llobrega, Gerona
http://www.cellercansais.com/
correu@cellercansais.com
Tel. +34 972 31 80 33
Activitats:
– Visita al celler
– Tasts de vins

El Celler Can Sais, veí de Vall-llobrega, us proposa descobrir el món del vi, coneixent de ben a prop el paisatge de l’Empordà i del Massís de les Gavarres, d’una manera tranquil·la, pausada i molt divertida. Realitzen visites guiades entre vinyes per descobrir la història i els secrets del celler i per sobre de tot, per tastar els seus vins.

Ajuntament de Palamós

Ajuntament de Palamós
 

Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Turisme Catalunya

Turisme Catalunya
 

National Geographic Traveler

National Geographic Traveler

Ajuntament de Palamós

Costa Brava Qualitat