GASTRONOMIA

Els més de 70 restaurants de Palamós us proposen una extensa i variada cuina que us permetrà trobar menjar per a tots els gustos i per a cada butxaca: establiments de totes les categories, amb plats del dia, menú, tapes o les millors receptes a la carta amb la cuina més innovadora, plats tradicionals de l’àvia o la genuïna cuina dels pescadors.

Campanyes Gastronòmiques

Una bona manera de descobrir les particularitats de la nostra gastronomia és tastar la varietat de plats que ofereixen les mostres gastronòmiques que és realitzen al llarg de l’any:

  • Menú de la Gamba: Els pescadors de Palamós ens ofereixen diàriament aquest crustaci, que destaca per un sabor i textura exquisits i per la bellesa del seu color vermell. En el menú , a més de les exquisides gambes, disfrutareu d’unes torrades amb anxoves i una bona fideuà. Els restaurants de la Badia de Palamós us ofereixen aquest menú entre abril i juliol.
  • Menú de l’Escamarlà: L’element estrella del menú són els exquisits escamarlans, juntament amb plats que combinen a la perfecció els productes del mar i de la muntanya. Els restaurants de la Badia de Palamós us ofereixen aquest menú entre octubre i desembre.
  • Menú de l’olla de peix: En aquest plat s’hi barregen diferents tipus de peixos del nostre litoral que amb el toc de les verdures, pa engrunat , patates o fideus, combinats segons el gust de cada cuiner, donen lloc a una olla de peix diferent i singular. Els restaurants de la Badia de Palamós us ofereixen aquest menú entre febrer i abril.

Tapes i Montaditos

Us convidem a fer una passejada per el casc antic de Palamós, i gaudir d’un bon ambient de carrer tot degustant les tapes i montaditos que us ofereixen els nostres bars de tapes. Aquests establiments tenen les tapes exposades a les barres, amb una gran oferta: enfilalls, montaditos, especialitats ibèriques, especialitats casolanes i també de cuina basca, complimentant l’oferta amb un tast de vins i amb copes variades.

Ajuntament de Palamós

Ajuntament de Palamós
 

Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Turisme Catalunya

Turisme Catalunya
 

National Geographic Traveler

National Geographic Traveler

Ajuntament de Palamós

Costa Brava Qualitat